ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

banner imagebanner image
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
OlogistisGR | Λογιστικό Γραφείο Άγιοι Ανάργυροι Αθήνα Αττική


Το πολύπλοκο και ευμετάβλητο νομοθετικό πλαίσιο σήμερα καθιστά απαραίτητη την ανάγκη συνεχούς φορολογικής υποστήριξης και στους ιδιώτες φορολογουμένους.

Για αυτό, το λογιστικό γραφείο μας “OlogistisGR” το οποίο βρίσκεται στην Αττική στους Αγίους Αναργύρους, απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους φοροτεχνικούς- λογιστές που ενημερώνονται συνεχώς για όλες τις μεταβολές της φορολογικής νομοθεσίας, με σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη φορολογική πληροφόρηση παρέχοντας στους πελάτες του τις καλύτερες και πιο προσοδοφόρες λύσεις.

Εστιάζουμε στις ιδιαιτερότητες κάθε φορολογούµενου, προσφέροντας συνεχή υποστήριξη και παροχή λογιστικών και οικονομικών συμβουλών όλο το χρόνο, καλύπτοντας αποτελεσματικά κάθε λογιστική και φοροτεχνική ανάγκη του.
 

 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Το γραφείο μας στον τομέα αυτό σας παρέχει ενδεικτικά  τις παρακάτω φοροτεχνικές - φορολογικές υπηρεσίες:

  Έκδοση Κλειδάριθμου - Κωδικών taxisnet
 
  Μεταβολές Προσωπικών Στοιχείων (Διεύθυνση κατοικίας, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, άλλα προσωπικά στοιχεία) σε TAXIS και δήλωσή τους στη Δ.Ο.Υ.
 
  Yποβολή Φορολογικών Δηλώσεων Ε1, Ε2 καθώς και δηλώσεων ακίνητης περιουσίας Ε9
 
  Υπολογισμός του φόρου που αναλογεί στη φορολογική δήλωση
 
  Υπολογισμών Τεκμηρίων
 
  Αιτήσεις Ρύθμισης Οφειλών
 
  Αίτηση για Οικογενειακό Επίδομα Α21, Κοινωνικό μέρισμα, Επίδομα πετρελαίου – θέρμανσης, Επίδομα στέγασης (ενοικίου), αίτηση για Επίδομα Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ)
 
  Εκτύπωση τελών κυκλοφορίας
 
  Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου
 
  Κατάθεση Μισθωτηρίων σε TAXIS μέσω internet
 

 

  Δηλώσεις covid για ανείσπρακτα ενοίκια 
 
  Έκδοση φορολογικής ενημερότητας  
 
  Δηλώσεις Κτηματολογίου
 
  Υποβολή Φακέλων Συνταξιοδότησης
 
  Έκδοση Εκκαθαριστικών
 
  Δήλωση ακατάσχετου λογαριασμού
 
  Αίτηση για χωριστές δηλώσεις
 
  Έκδοση πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ 
 
  Ηλεκτρονικό ραντεβού για ΕΦΚΑ
 
  Ηλεκτρονική αίτηση επιδόματος ασθενείας
 
  Έκδοση σύνταξης  | μάθετε περισσότερα...

 


 

Με εφόδια την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και κατανοώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα ιδιωτών.
Επιθυμία μας είναι να βοηθήσουμε τον ιδιώτη να χειριστεί τα λογιστικά και φοροτεχνικά του θέματα, απαλλάσσοντάς τον από το άγχος που προκαλεί η γραφειοκρατία των δημοσίων υπηρεσιών και η ανασφάλεια ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου οικονομικού περιβάλλοντος.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τα λογιστικά & φορολογικά θέματα που σας απασχολούν. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε το πρόβλημά σας και να σας βοηθήσουμε για την ορθή λύση του.