ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

banner imagebanner image
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
OlogistisGR | Λογιστικό Γραφείο Άγιοι Ανάργυροι Αττική


Κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη από ένα οργανωμένο λογιστήριο που θα την βοηθάει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Εστιάζοντας στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε επιχείρησης και ελεύθερου επαγγελματία ξεχωριστά, η έμπειρη ομάδα λογιστών που διαθέτει το λογιστικό γραφείο μας “OlogistisGR” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στους Αγίους Αναργύρους, σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ειδικεύεται στις σύγχρονες λογιστικοοικονομικές μεθόδους και βρίσκεται μέσα στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να μπορεί να προτείνει τις καλύτερες και πιο καινοτόμες λύσεις.

Με υπευθυνότητα, εμπειρία, εχεμύθεια και πολύχρονη γνώση οι λογιστές του γραφείου μας σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες σε όλων των κατηγοριών βιβλία, είτε στην έδρα της επιχείρησης σας είτε στο γραφείο μας.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων
  Τήρηση βιβλίων γ’ κατηγορίας
  Μισθοδοσία Προσωπικού
  Υποβολή Μισθωτήριων
  Οργάνωση Λογιστηρίου Επιχειρήσεων
  Εποπτεία Λογιστηρίου Επιχειρήσεων

 

 
 
  Σύσταση - Μεταβολή - Λήξη Επιχειρήσεων
  Ρυθμίσεις Οφειλών
  Εσωτερικοί Έλεγχοι
  Προγράμματα Επιδοτήσεων ΟΑΕΔ
  Δηλώσεις ΦΠΑ

 

 


 

Σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο από λογιστικές, φοροτεχνικές και υπηρεσίες μισθοδοσίας, για κάθε νομικής μορφή επιχείρησης, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

 

Στο λογιστικό γραφείο μας στους Αγίους Αναργύρους, φροντίζουμε για την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας ώστε ο κάθε επιχειρηματίας να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια. Φιλοσοφία μας είναι να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και βέλτιστης εξυπηρέτησης προς το οικονομικό όφελος των πελατών μας.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τα λογιστικά & φορολογικά θέματα που σας απασχολούν. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε το πρόβλημά σας και να σας βοηθήσουμε για την ορθή λύση του.