ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

banner imagebanner image
 
 
OLOGISTISGR
Λογιστικό Γραφείο Άγιοι Ανάργυροι Αθήνα Αττική


Το λογιστικό γραφείο μας “OlogistisGR” βρίσκεται πάντα δίπλα σας παρέχοντας αξιόπιστες, καινοτόμες και πάνω από όλα αποδοτικές λύσεις σε φορολογικά και φοροτεχνικά θέματα, στις  ανταγωνιστικές τιμές.

Με στόχο την ικανοποίηση αυξανόμενης ζητήσης επαγγελματικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε θέματα λογιστικών - φοροτεχνικών υπηρεσιών, το λογιστικό μας γραφείο, φροντίζει  τα συμφέροντα των πελάτων του (Ελεύθερων επαγγελματιών και Ιδιωτών), ενσωματώνοντας τις συχνές φορολογικές αλλαγές με τρόπο επωφελή για εκείνους.

 


 


Η ομάδα του λογιστικού γραφείου μας αποτελείται από έμπειρους λογιστές με πλήρη γνώση της λογιστικής και φορολογικής νομοθεσίας, σε ένα πλήρως μηχανογραφημένο και άρτια οργανωμένο γραφείο, κατέχοντας την απαιτούμενη εμπειρία και διάθεση για άμεση, υπεύθυνη και αξιόπιστη υποστήριξη.

Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας και η ολοκληρωμένη κάλυψη σε όλα τα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα που τους απασχολούν, μας δίνουν δύναμη, όρεξη και όραμα για σίγουρη επιτυχία στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας αλλά και τη σωστή επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν στα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα των ιδιωτών.

Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, τη φερεγγυότητα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τα λογιστικά & φορολογικά θέματα που σας απασχολούν. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε το πρόβλημά σας και να σας βοηθήσουμε για την ορθή λύση του.